14 Април, 2022 21:30 875 1

Светослав Дяков получи ръководен пост в Пирин

  • светослав дяков-
  • пирин

Бившият капитан на националния отбор влиза в ръководството на „орлетата“

Светослав Дяков получи ръководен пост в Пирин - 1
Снимка: БГНЕС

Пирин Благоевград има своя нов технически директор в лицето на Светослав Дяков, научихме от клуба.

Ветеранът ще доиграе сезона за „орлетата“, като възнамерява да съвместява двете роли, а след края на кампанията ще се фокусира изцяло върху новата си длъжност.

Отговорността, която поемам е голяма, но не се притеснявам от предизвикателството! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и ръководството“, каза Дяков.

37-годишният дефанзивен халф тръгна към големия футбол именно от Пирин. Той за кратко игра в Литекс, след което се присъедини към Локомотив София, а в периода 2011-2021 г. игра за Лудогорец, превръщайки се в капитан на клуба и националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАВО

    0 0 Отговор
    умно , скромно и интилигентно момче