Last news in Fakti

17 Април, 2022 22:35 1 511 5

Мъри за дербито: Имаше повече напрежение и припряност, отколкото футбол

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • цска-левски-
  • вечното дерби

„Играчите изглеждаха тежки. Мисля, че можем да играем още по-добре. Левски гради отбор, който трябва да се подобрява“, изтъкна старши треньорът на „сините“

Мъри за дербито: Имаше повече напрежение и припряност, отколкото футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели, че равенството между Левски и ЦСКА (0:0) изглежда напълно резонно с оглед на показаното на "Васил Левски". Треньорът отново захапа съдиите, казвайки, че Илиян Стефанов от неговия тим щеше да получи жълт картон независимо дали беше играл, или не.

„Резултатът е справедлив. Не стана най-добрият мач. Ние бяхме по-изчерпани след мача в Разград. И двата тима имаха шансове, но като динамика имаше повече напрежение и припряност, отколкото футбол“, започна специалистът.

„Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, дори и да не беше играл. Всеки играч, който излезе за нас, е проблем. Нямаме дълбочина. Днес вкарахме двама бекове на крилата. Бързахме да извадим Уелтън да не го изгонят и него. Емоционално бяхме изчерпани. Можехме да играем по-добре, имахме инициативата през мача, но никой нямаше да заслужи победата“.

„Играчите изглеждаха тежки. Мисля, че можем да играем още по-добре. Левски гради отбор, който трябва да се подобрява. При нас също може да има катаклизми в игрови план. Опитваме се дори да доминираме срещу големите. Играем с двата най-силни играчи, така че може да се получат поражение. Вървим напред обаче“.

„Тежи периодът без победа в дербито. Надявам се да се класираме за финала и там вече да спечелим. Не ме питайте за съдиите. Тези проблеми не са толкова големи. Каквото сме говорили, сме говорили. След 5 дена имаме много важен мач с Лудогорец. Елиминацията не е решена и ще бъде много сложен мач“, завърши Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА ХА

    6 0 Отговор
    Абе Мъри , тези още не знаят от коя страна се рита топката

    Коментиран от #3

  • 2 Всъщност

    5 1 Отговор
    Защо продължавате да наричате "дерби" , срещите между тези два посредствени отбора ?
  • 3 ЦСКА

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХА ХА ХА":

    Три поредни години финал за купата на България!
    Две поредни години класиране в групите на Европейските клубни турнири!
    ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ И Десет поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА!
    С ТОВА БФС НАЧЕЛО И НАРЕДЕНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ!
    Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Ти на Литекс обединен с Етрополе цска ли викаш?
  • 5 Провинция

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Хахахах щом максимумат на Литекс е второ/трето място значи наистина провинцията живее във вас. Само гледай догодина какво ще стане.