Last news in Fakti

18 Април, 2022 11:22 1 372 2

Черно море Тича излиза на протест пред Община Варна

  • черно море тича-
  • баскетбол-
  • протест-
  • спорт-
  • община варна

Причината за действията на клуба е  специалното отношение на Общински съвет Варна, в частност комисията "Младежки дейности и спорт", пише още в съобщението на клуба

Баскетболен клуб Черно море Тича излиза на протест пред сградата на Община Варна, информират от клуба. Той ще се проведе в сряда (20 април) от 10:00 часа съвместно с родителите на спортуващите деца в клуба. Причината за действията на клуба е специалното отношение на Общински съвет Варна, в частност комисията "Младежки дейности и спорт", пише още в съобщението на клуба.

"Комисия, която трябва да защитава спорта на град Варна, а в същото време се въздържа да вземе каквото и да е решение, позовавайки се на нормативни трикове – без нито един глас против, но въпреки това с отрицателно становище. Комисия, която се подигра с колективния спорт във Варна – футбол, баскетбол, волейбол, хандбал. Комисия, която не позволи на клубовете да защитят своите искания", е позицията на варненския баскетболен клуб.

БК Черно море Тича приканва спортната общественост да подкрепи протестът, защото след "смъртта" на хандбалния шампион Локомотив, идва краят на баскетбола в града.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 приятел

    2 0 Отговор
    Жалка работа.
  • 2 7.62

    1 0 Отговор
    Тия май искат да тичат срещу вятъра ! А питахте ли испорт.Н.их , бе м.Ю.рета ?