Last news in Fakti

21 Април, 2022 07:30 2 716 2

Мартин Камбуров посочи кой е фаворит за Купата на България

  • мартин камбуров-
  • купа на българия

Рекордьорът по голове в родния шампионат има своите предпочитания

Мартин Камбуров посочи кой е фаворит за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по голове в родния футбол - Мартин Камбуров, даде своята прогноза за Купата на България през този сезон в навечерието на реваншите в полуфиналите.

Смятам, че Левски ще е на финал срещу ЦСКА. С оглед на моментната форма за мен „сините“ са фаворит за трофея“, каза Камбуров пред „Тема Спорт“.

Левски има преднина срещу Лудогорец от гостуването си в Разград, където постигна резултат от 2:3.

ЦСКА пък победи с 0:2 Славия в своя мач и по-късно днес ще се опита да довърши задачата на своя стадион.

Мартин Камбуров също така разсея слуховете, че ще се завръща в професионалния футбол, след като няколко родни издания си позволиха да спекулират с решението му да се пенсионира.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    2 2 Отговор
    УМНА И РЕАЛНА ПРОГНОЗА ! В Е Л И К И Я Л Е В С К И Е Ф А В О Р И Т !
  • 2 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    А бе, "футболисте" Камбуров, и Вие ли????? И Вие ли се включвате в ГОЛЯМАТА ИЗМАМА?! И Вие ли ПОВЯРВАХТЕ, че отборчето от Подуене победи ОТБОРА на "Лудогорец"?!?!?! Хайде поне ТИ, престани с ТАЗИ ИЗМАМА, виж си ГОДИНИТЕ, НЕ ТИ ОТИВА!!!