Last news in Fakti

21 Април, 2022 10:02 1 617 3

Една от иконите на Лудогорец съжалява, че не е приел оферта от ЦСКА

  • марселиньо-
  • цска-
  • лудогорец

Бразилецът в даден момент дори се превърна в национал на България

Една от иконите на Лудогорец съжалява, че не е приел оферта от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската икона на 11-кратния шампион Лудогорец - Марселиньо, направи любопитно признание, в което споделя, че е имал възможност да облече екипа на ЦСКА, но я е пропуснал.

Не исках да си тръгвам от Лудогорец, очаквах да играя още една година, защото бях титуляр до края. И не крия, че много ме заболя, още се ядосвам. Но това е животът. Лудогорец, Разград и България обаче остават в сърцето ми завинаги. Тогава имах оферта от ЦСКА, но я отхвърлих. Обадиха ми се, но аз чаках предложение за нов договор от Лудогорец и отказах. Със семейството ми преценихме, че имам история в Разград и няма да е добре да отида в ЦСКА. Сега ако върна лентата назад, бих приел офертата на ЦСКА, защото се отнесоха с респект и уважение към мен и го оценявам. Но вече не може да се направи нищо“, каза бразилецът пред Diema Sport, цитиран от Gol.bg.

Бившият плеймейкър на „орлите“ прекара цели 9 години в Разград, като в този период дори се превърна в национал на България.

Марселиньо признава още, че е бил поканен от Станислав Генчев през миналата година, за да му стане асистент, но разговорите са пропаднали. Той все пак не изключи възможността един ден отново да работи у нас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 1 Отговор
    Много е спорно,че и имал същите успехи.Там се сработи с вурата и кой беше третия,абе шампионска лига.В цскато с кого щеше да играе,не ми е много известно..Инъче си беше добър футболяга за наште стандарти.

    Коментиран от #3

  • 2 иво

    1 1 Отговор
    БИЛ Е ЯКО ФИРКАН И СЕ ПОДИГРАВА НА цецка------ !
  • 3 Моцито

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    Повечето футболисти в ЦСКА са отлични. Класа имат Варела, Юга, Матей, Кох, Кайседо, Бисмарк... Треньор трябва на ЦСКА , който да ги подреди и да ги учи да играят пресирайки противниците.
    Ако ЦСКА наистина успее да убеди Алън Пардю да води отбора за постоянно ще се реши проблема с треньорския пост.
    Огромно име във футбола е.
    Още повече, че точно той одобри и доведе почти всички играчи през последните два трансферни прозореца в ЦСКА. Като мениджър на Нюкасъл Юнайтед, Пардю спечели отличието Мениджър на сезона във Висшата лига!
    Както и наградата за „LMA Мениджър“ на годината!