Last news in Fakti

21 Април, 2022 12:32 804 0

Кейлор Навас не иска повече да е резерва на Джанлуиджи Донарума в ПСЖ

  • кейлор навас-
  • псж-
  • джанлуиджи донарума

Костариканецът иска да е в отбор, където ще е титуляр

Кейлор Навас не иска повече да е резерва на Джанлуиджи Донарума в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Кейлор Навас призна в интервю за Canal+, че не иска повече да е резерва на Джанлуиджи Донарума в ПСЖ, независимо от добрите му отношения с италианеца.

35-годишният костариканец се превърна в един от най-подценяваните вратари в света, след като през 2014 г. премина от Леванте в Реал Мадрид, за да замести напусналия Икер Касияс. Той стана част от историческите три поредни титли в Шампионската лига за „кралския клуб“, а до момента в кариерата си в Париж е запазил „суха мрежа“ в почти половината мачове, в които играл за „парижани“.

Ситуацията трябва да се промени“, каза Навас, като на практика обяви, че през лятото ще иска да бъде продаден, защото от контракта му остават цели 2 години, в които очевидно няма намерение да се примири със статута си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА