Last news in Fakti

21 Април, 2022 12:47 1 657 1

Ралф Рангник негодува от поведението на техническия директор в Манчестър Юнайтед по време на мачовете

  • ралф рангник-
  • дарън флетчър-
  • манчестър юнайтед

Той е и бивш играч на клуба, който до скоро бранеше цветовете му от терена

Ралф Рангник негодува от поведението на техническия директор в Манчестър Юнайтед по време на мачовете - 1
Снимка: БГНЕС

Ралф Рангник изглежда все повече като човек, който не е на мястото си в Манчестър Юнайтед. Поредното доказателство за това е конфликтът му с техническия директор на отбора - Дарън Флетчър.

The Telegraph твърди, че германецът е направил забележка на своя колега, защото не е доволен от факта, че шотландецът се меси постоянно в работата на тима по време на мачове. Бившият дефанзивен халф на „червените дяволи“ често може да бъде видян край тъча, докато дава наставления на играчите, докато самият Рангник наблюдава случващото се от дистанция.

Флетчър се превърна в първия в историята технически директор на „Олд Трафорд“, като се смята, че една от важните му задачи е свързана с привличането на Ерик тен Хаг през идното лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНЧО КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

    1 0 Отговор
    БРАВО, АКО ТРЯБВА И ЩЕ БИЕ ТЕЗИ МЪРЗЕЛИ.!