Last news in Fakti

30 Април, 2022 11:32 836 1

Кризата с контузии в Барселона се задълбочава

  • барселона-
  • нико гонзалез-
  • мартин брайтвайт

„Каталунците“ изгубиха още двама души за предстоящия мач срещу Майорка

Кризата с контузии в Барселона се задълбочава - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона продължава да страда от кошмарния месец април, като тимът не само инкасира 4 поражения, но изгуби за известен период от време голяма част от основните си състезатели. Поредната новина е свързана с Нико Гонзалез и Мартин Брайтвайт.

Официалният уебсайт на „каталунците“ обяви, че младият полузащитник е счупил пръст на крака, докато датският нападател е с COVID-19.

Със здравословни проблеми са още Оскар Мингеса (COVID-19), Самуел Юмтити (счупен пръст), Сержиньо Дест (мускулно разтежение), Педри (разкъсване на мускулни влакна в бедрото) и Серхи Роберто (мускулно разтежение).

Барса играе на 1 май срещу Майорка в мач, който може да върне второто място на тима в класирането, след като Севиля завърши наравно с Кадис в първия мач от 34 кръг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има ли значение?

    0 0 Отговор
    Не играха в ШЛ, отпаднаха от 9тите в Германия за Лига Европа, Реал спечели Ла Лига, общо взето Барселона е отбор вече от нивото на Лудогорец.