Last news in Fakti

3 Май, 2022 15:32 1 413 0

Анчелоти обещава бъдеще на играч с по-малко от 300 минути за Реал Мадрид

  • дани себайос-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти

Италианецът едва наскоро започна да използва по-често испанеца

Анчелоти обещава бъдеще на играч с по-малко от 300 минути за Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти трябва бързо да се отърси от еуфорията на спечелената титла в Испания, защото идва ред на битката с Манчестър Сити в Шампионската лига. Междувременно специалистът е длъжен да гледа и отвъд хоризонта, за да сформира боеспособен състав и за следващия сезон. За целта обаче той се фокусира върху играчите, с които разполага, сред които е и Дани Себайос.

Централният полузащитник се превърна в аутсайдер под ръководството на „Татко Карло“, като от началото на сезона има само 276 минути с белия екип.

25-годишният плеймейкър признава в редица интервюта, че не е доволен от времето, което получава за изява. Той е считан за пета опция в центъра на терена, където твърди титуляри са Касемиро, Тони Кроос и Лука Модрич, а, когато някой от тях не е на разположение, биват използвани Едуардо Камавинга и Федерико Валверде. Дори понякога и Иско е предпочитан вариант пред Себайос.

Изданието 24hrs Report твърди, че Анчелоти е говорил със своя играч, като му е гарантирал повече време на терена до края на сезона, а и през следващата кампания.

Всичко това идва на фона на задълбочаващите се слухове, че на „Сантиаго Бернабеу“ се готви привличането на Орелиан Чуамени от Монако.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА