Last news in Fakti

20 Май, 2022 11:17 1 216 2

Възстановиха временно правата на Антъни Иванов

  • антъни иванов-
  • плуване-
  • допинг

Плувецът успя да си издейства облекчена мярка, докато тече процесът срещу него

Възстановиха временно правата на Антъни Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Иванов отново ще може да се състезава в плуването, след като успя да си издейства облекчаване на мярката, докато тече процесът по установяване вината му за нарушение на протокола от Антидопинговата комисия, научихме от „24 часа“, цитиран от bTV.

22-годишният плувец вчера бе изслушан, за да даде обяснение, защо е нарушил на три пъти регламента за подаване информация за местонахождението си към WADA.

Адвокатът му - Георги Градев, изглежда е успял да убеди комисията, че нарушението не изисква лишаването на атлета от състезателно право, докато не бъдат изяснени всички подробности около случая.

Иванов все пак рискува да изгуби разрешителното си за плуване за период до 2 години, ако бъде признат за виновен, че се е укрил от допинг ченгетата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 0 Отговор
    И сянка не трябва да пада върху американската система за подготовка на елитни спортисти.Дано момчето излезе чисто от този батак.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.