Last news in Fakti

25 Май, 2022 09:16 3 384 2

Христо Крушарски стартира нов сериозен футболен проект

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • рилски спортист-
  • локомотив пловдив

Доскорошният собственик на Локомотив Пловдив фокусира цялата си енергия върху Рилски спортист и е амбициран да върне отбора от Самоков в професионалния футбол

Христо Крушарски стартира нов сериозен футболен проект - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски стартира нов сериозен футболен проект. Доскорошният собственик на Локомотив Пловдив фокусира цялата си енергия върху Рилски спортист и е амбициран да върне отбора от Самоков в професионалния футбол.

За целта той вече е ангажирал треньор с опит - Людмил Киров, който за последно водеше Нефтохимик, а преди това Дунав Русе. Той беше на трибуните на мача на "скиорите" с дублиращия тим на Хебър, завършил 3:3. Очаква се Киров да доведе в Самоков и няколко опитни футболисти с опит в елита.

"Още тази година ще атакуваме и Купата на България", призна пред "Мач Телеграф" Крушарски по телефона от Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    2 1 Отговор
    Пред БаЙ Крушо на колене че сите че ви на.бе...
  • 2 БКП

    0 1 Отговор
    Партийния секретар от Говедарци,Самоковско пак се обажда