28 Юни, 2022 22:33 3 378 4

Еди Хърн за Дерек Чисора: Ако Кубрат Пулев пак го победи, ще трябва да се пенсионира

  • дерек чисора-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • еди хърн

Британецът вече натрупа доста загуби в кариерата си

Еди Хърн за Дерек Чисора: Ако Кубрат Пулев пак го победи, ще трябва да се пенсионира - 1
Снимка: БГНЕС

Битката между Кубрат Пулев и Дерек Чисора на 9 юли изглежда ще е въпрос на живот и смърт за британеца, тъй като лично промоутъра му - Еди Хърн, призна, че ще трябва да се пенсионира при нов провал срещу българина.

Той трябва да спечели този мач, защото не може да продължава със загубите, независимо че са на високо ниво. Ако загуби, тогава смятам, че е време да се пенсионира. Бих препоръчал нещо подобно и на Пулев“, каза Хърн пред Boxing Scene.

Той негодува от факта, че „Събирача на трупове“ инкасира поражения от Джоузеф Паркър, Дилиан Уайт и Робърт Хелениус, макар да е категоричен, че срещу шведа е „бил ограбен“.

Активът на Чисора в момента е 32 победи и 12 загуби, като в последните си три мача той не е опитвал вкуса на победата.

„Кобрата“ от друга страна има само две загуби и то в мачове за титлата срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа, но проблемът при него е, че вече е на 41 години.

Двамата все още таят надежди, че ще могат да се окичат с честта да са носили шампионски пояс, макар времето да тече неумолителни.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    боксът е рисков СПОРТ за физическо и психическото ЗДРАВЕ
  • 2 Варненския

    1 0 Отговор
    "времето да тече неумолителни." Авторе, буквар имаш ли?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.