Last news in Fakti

5 Юли, 2022 07:33 4 434 2

Барчовски: Ние ще умрем тук, Данчо едвам го влачим, а идва допинг контрол. Полудях!

  • росен барчовски-
  • българия-
  • допинг

Селекционерът на националния отбор по баскетбол негодува от отношението на регулатора към играчите му

Барчовски: Ние ще умрем тук, Данчо едвам го влачим, а идва допинг контрол. Полудях! - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на България по баскетбол - Росен Барчовски, изрази негодуванието си от допинг контрола след мача срещу Босна и Херцеговина снощи, в който нашите момчета отпаднаха от надпреварата за Световното първенство.

Не мога да кажа за на Минчев състоянието. Дойде допинг комисия от България веднага. Ние ще умрем тук, Данчо едвам го влачим, идва допинг контрол, но ние лазим и „Минчев да дойде“. Полудях! От България дошли, те идват на секундата след травмата, а той не може да ходи. Видях, че лошо си изкриви крака“, каза той, цитиран от Gong.

Междувременно „лъвовете“ изгубиха последните си три мача в квалификационната група с между 2-3 точки, което остави един особено горчив привкус към пораженията.

Барчовски все пак похвали тима за раздаването на игрището и призна, че страната ни е прекалено малка, за да може с лекота да замени един или друг от основните играчи, които се борят с контузии.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    9 1 Отговор
    Разбирам те,все пак се изправите срещу такъв колос.
  • 2 123

    3 1 Отговор
    Булгар, Булгар :) За този не важат правилата за допинга :)