5 Юли, 2022 15:48 6 118 9

Кей Алвес: Печеля повече от голите си снимки, отколкото от волейбола

  • порноактриса-
  • кей алварес

Волейболистката е решила да се възползва от провокативния си външен вид

Една от най-сексапилните волейболистки в света - Кей Алварес, направи любопитно признание пред O Globo, че със спорт тя изкарва в пъти по-малко пари, отколкото с голите си снимки в интернет.

Вече трета година се занимавам професионално с волейбол и се смятам за професионален спортист. Нещата извън волейболното игрище започнаха да ми носят сериозни приходи. Затова отделям малко повече време в тази своя паралелна кариера. Дали ми харесва или не, изкарвам повече пари в интернет. Все пак съм спортист и благодарение на волейбола станах известна в социалните мрежи. Едновременно съм спортист, модел и инфлуенсър. Печеля 50 пъти повече от дигиталните платформи, отколкото от интернет. Най-много приходи идват от OnlyFans. Там таксата за последователите ми е фиксирана за месец“, разказва тя, цитирана от dsport.

Все повече млади и красиви момичета по света решават да се впуснат в софт порното, като се възползват от популярността си в социалните мрежи, за да печелят директни дивиденти от своите почитатели. Несъмнено е изкушаващо, когато няма шефове, пред които да се отчитат. Някои от най-успешните модели в OnlyFans дори признават, че са спечелили първия си милион в рамките на година, откакто започват да публикуват подобно съдържание.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мис Крокодил

    25 1 Отговор
    Най старият занаят е най печеливш.

    Коментиран от #8

  • 2 един

    12 2 Отговор
    Като я гледам каква е набитичка,не ми прилича много на добра волейболистка!

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стършел

    9 1 Отговор
    Нека заработва момичето, я Джей Ло, колко милиончета спечели с нейното барабанче!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не мога да повярвам

    7 1 Отговор
    Така е. Порнографията в наши дни е много вървежна.
  • 8 Здрасти

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мис Крокодил":

    Само дето и до него не е опряла. Просто си сваля дрехите и разни глупаци й плащат в пъти повече, отколкото биха им платили за секс.
  • 9 Жак bin Faisal Доширак

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "един":

    Изцяло си прав, че е набитичка. Keyla Ramalho Alves е висока само 165 см, затова играе като либеро в Лига С на бразилското първенство. Няма нищо сензационно, че печели малко от волейбола в най-ниската профи-девизия. Има сестра близначка, също либеро висока 168 см.