Last news in Fakti

21 Юли, 2022 12:30 941 0

Неприятно: Гълъбинов ляга под ножа

  • андрей гълъбинов-
  • операция-
  • контузия-
  • футбол-
  • реджина

От Реджина все още не са потвърдили диагнозата на Гълъбинов, като срещу името му в листата на футболистите пише, че в момента "не е на разположение"

Неприятно: Гълъбинов ляга под ножа - 1
Снимка:

Българският нападател Андрей Гълъбинов вероятно ще се подложи на операция, твърди tuttoreggina.com.

Таранът е получил контузия по време на тренировка на тима, която се е оказала сериозна и в момента медицинският щаб на отбора преценява дали е по-удачно футболистът да претърпи хирургическа интервенция.

От Реджина все още не са потвърдили диагнозата на Гълъбинов, като срещу името му в листата на футболистите пише, че в момента "не е на разположение".

Реджина искаше да се раздели с Андрей Гълъбинов това лято, въпреки че той има договор за още две години с клуба. Отборът обаче не може вече да си позволи годишната заплата на нападателя, която с данъци и фиксирани бонуси става близо 1 милион евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА