22 Юни, 2013 18:30 3 040 0

Ален Памич умря по време на мач /Подробности/

  • умря-
  • по време на мач-
  • почина-
  • ален памич-
  • припаднал

Хърватският професионален футболист Ален Памич е починал снощи по време на мач на малки вратички с приятели, съобщи вестник "Вечерни лист".

23-годишният халф е бивш юношески и младежки национал на своята страна, а за последни играеше в тима на Истра (Пула) в хърватската топ-лига. Младокът е припаднал на игрището и малко по-късно е установена смъртта му, се казва още в информацията, но повече детайли липсват.

Най-вероятно става дума за сърдечен удар, тъй като е било известно, че Памич е имал кардиологични проблеми и три пъти преди това е колабирал на игрището. За последно Памич е получил сърдечен пристъп по време на мача с Локомотива (Загреб) през февруари. Веднага след инцидента тази зима лекарите са му препоръчали да спре с футбола, но въпреки това той е продължил.

През сезона 2010/2011 Алене Памич е бил част от отбора на Стандарт (Лиеж), но е бил освободен от белгийския клуб след първото му припадане, по време на тренировка, се казва още в информацията на един от най-престижните хърватски вестници. Анте е син на треньора на Истра (Пула) Игор Памич, който е бивш хърватски национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА