Last news in Fakti

26 Юли, 2022 22:33 4 522 3

Фюри призна, че се връща на ринга за бой с „Планината“

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • хафтор бьорнсон

Шампионът на WBC смята да излезе за кратко от пенсия

Фюри призна, че се връща на ринга за бой с „Планината“ - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри направи признание, че планира да се завърне на боксовия ринг, въпреки заявената пенсия, като опонентът му ще е Хафтор Бьорнсон.

Ще бъде забавно. Ще е великолепно, ако излезем срещу, да речем, 70 хил. запалянковци, за да му покаже какво представлява бокса. Ще го накарам да пропусне и след това го нокаутирам. В момента водим разговори с екипа му и определено нещата звучат интересно“, каза Фюри пред The Telegraph.

„Циганския крал“ все още е носител на пояса на WBC, тъй като го защити едва през април срещу Дилиан Уайт. Очаква се скоро обаче от Световния боксов съвет да вземат окончателно решение за пояса, защото едва ли ще са доволни титлата при най-тежките да не се разиграва повече от година.

Междувременно „Планината“ записа няколко победи в бокса, след като се отказа от кариерата на силов атлет. Той дори победи Еди Хол в „Сблъсък на гигантите“, като двамата имаха дългогодишно съперничество още по време на състезанията за „Най-силния мъж на планетата“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    5 0 Отговор
    Подигравка със спорта.
  • 3 Дан Колов

    5 0 Отговор
    Е казал че борбата не е вдигане на тежести. Мисля че същото важи и за бокса.