3 Август, 2022 20:03 1 645 0

Нападател на Барселона иска €12 млн., за да скъсат договора му

  • барселона-
  • мартин брайтвайт

Датчанинът си иска всичките пари до края на контракта

Нападател на Барселона иска €12 млн., за да скъсат договора му - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател на Барселона - Мартин Брайтвайт, е поредният нарочен играч за гонене, а испанското издание Sport твърди, че клубът иска да разтрогне контракта му, докато той очаква да си получи пълните заплати до края на договора.

31-годишният датчанин има още 2 години от споразумението си с „каталунците“, което, по данни от Salary Sport, се равнява на около €12 млн.

Президентът на клуба - Жоан Лапорта, практикува изключително агресивна политика по отношение на футболистите, откакто се завърна на поста. Твърди се също, че той иска да принуди Франки де Йонг да напусне или да намали заплатата си на 50%, за да остане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА