Last news in Fakti

5 Август, 2022 09:40 1 105 3

ЦСКА започва преговори с халф

  • амос юга-
  • цска-
  • футбол

Настоящият договор на опорния полузащитник изтича през лятото на 2023 година

ЦСКА започва преговори с халф - 1

Ръководството на ЦСКА ще започне в най-скоро време преговори с Амос Юга. Настоящият договор на опорния полузащитник изтича през лятото на 2023 година и от „червения“ клуб искат далеч преди това той да преподпише, за да не се стига до ситуация, в която той може да преговаря с друг клуб.

Юга дойде на „Армията“ през 2020 година от Льо Авър и се утвърди като основна фигура в средата на терена. Спортно-техическият щаб е доволен от представянето на халфа и затова желае да му даде поне още година в Борисовата градина.

От януари той ще може да преговаря с други клубове, ако не е парафирал под новия контракт.

Откакто е в ЦСКА, Юга има 53 мача за първенство, 9 за Купата и 21 в евротурнирите – общо 83 срещи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 6 Отговор
    Тоя тежи към 100 кг. и не съм виждал по-тромав футболист! Само ръкомаха, като "диригент" в центъра на терена, като постоянно подсказва: "не на мен" за топката и посочва накъде да я подават съотборниците му.... Определено във вдигането на тежести или в борбата би имал повече успехи! Толкова ли няма в школата по-добри момчета от тоя дебел "диригент" в центъра на терена?!

    Коментиран от #2

  • 2 Футбола ни потъна....

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Има доста кадърни българчета в школата на ЦСКА, но Данаил Ганчев няма как да изкара пари от тях, за това се взимат некадърни чужденци без пари след което се продават за 100 000 - 200 000лв, той самият Стойчо Стоилов го обясни, че това ще се прави в ЦСКА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.