5 Август, 2022 09:18 1 566 2

Прекратиха мача на Гришо във Вашингтон

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • вашингтон

Заради силен дъжд

Прекратиха мача на Гришо във Вашингтон - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът на Григор Димитров срещу Себастиан Корда (САЩ) от турнира във Вашингтон беше прекратен в началото на втория сет заради силен дъжд. Първият сет беше спечелен от нашия тенисист с 6:4, а при 40:40 (сервис на Корда) в откриващия гейм на втория сет, двубоят беше спрян.

Всички срещи от 1/8-финалите бяха отложени, а организаторите правят ново разписание, като все още не е известно кога Димитров и Корда ще доиграят двубоя, но най-вероятно ще е тази вечер.

Две трисетови битки и дъждът отложиха с няколко часа двубоя между Гришо и Корда. Това като че ли изнерви повече американеца и той допусна пробив още при първото си подаване. Димитров показа стабилна игра, но в шестия гейм срещна трудности и даде възможност на съперника си да върне пробива. С много усилия и грешки на Корда, Гришо оцеля и направи 4:2, а след това с умна игра затвори и първия сет с 6:4, в който направи 23 уинъра и 9 непредизвикани грешки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    1 0 Отговор
    Да не му намокри златния екип, мани!
  • 2 Раданч Татлъту

    1 0 Отговор
    Пак гришня?🦧🐸🦧