Last news in Fakti

8 Август, 2022 10:17 1 225 4

Григор Димитров започва днес участието си на “Мастърс” турнира в Монреал

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • монреал

Първият мач на най-добрия български тенисист ще бъде от надпреварата на двойки, където той за първи път ще си партнира с 8-ия в световната ранглиста Андрей Рубльов (Русия)

Григор Димитров започва днес участието си на “Мастърс” турнира в Монреал - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров започва днес участието си на “Мастърс” турнира в Монреал (Канада). Първият мач на най-добрия български тенисист ще бъде от надпреварата на двойки, където той за първи път ще си партнира с 8-ия в световната ранглиста Андрей Рубльов (Русия). Техни съперници на старта ще бъдат шампионите от “Уимбълдън” и финалисти в Откритото първенство на Австралия Мат Ебдън и Макс Пърсел.

Срещата е втора в програмата на корт №9, която ще бъде открита в 19:00 часа с двубоя между Алекс Молчан и Макензи Макдоналд.

Днес ще стане ясен и потендиалният съперник на Григор Димитров за втория кръг на сингъл. Жребият отреди 31-годишният хасковлия да започне срещу представителя на домакините с “уайлд кард” Алекси Галарно, но при успех ще го чака далеч по-сериозно препятствие в лицето на Денис Шаповалов или Алекс де Минор. Двамата ще открият вечерната сесия на Централния корт.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    3 0 Отговор
    Да си българин значи да си плащаш данъците и нас. Другото е само формално гражданство.
  • 2 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор
    Утре или най-късно вдругиден ще му приключи участието.
  • 3 Мимч

    3 0 Отговор
    По добре е да не започва,щото пак ще е оле мале,кво стана,сам ли паднах или ме биха!!!
  • 4 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Ама има ли смисъл да почва ? Защо да се хаби момчето ?