Last news in Fakti

6 Август, 2022 12:03 2 194 4

Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите остава блокиран в София

  • сейнт патрикс-
  • лига на конференциите-
  • цска

Тимът не може да се прибере в Ирландия поради проблем с чартърния си полет

Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите остава блокиран в София - 1
Снимка: БГНЕС

Съперникът на ЦСКА в квалификациите за Лигата на конференциите - Сейнт Патрикс, попадна в неочакван проблем в София, като вече втори ден отборът не може да се прибере в Ирландия, съобщава Irish Mirror.

Ирландците спечелиха гостуването си на „Васил Левски“ с 0:1, но плановете им за прибиране у дома с чартърен полет са се провалили, а редовните линии до „острова“ не предлагат достатъчно свободни места, за да може цялата делегация да се прибере заедно.

Обсъждат се варианти за разделяне на групи по отделни самолети, защото времето до реванша в Дъблин лети, а съставът трябва да се готви за реванша на 11 август.

Очаква се днес футболистите и треньорите да се придвижат към Ирландия, но тепърва предстои новината да бъде потвърдена от щаба им.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дън Сяо Пън

    12 1 Отговор
    Абе играйте и втория мач тук , какъв ви е проблема ? Срещу тези смешковци ...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 2020

    1 1 Отговор
    А някои се подиграваха на македонския шампион - всички са такива, само нашите са приноцве по самолети и хотели, а на игрището са мушмуроци!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Фен

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "2020":

    Нищо вечерта си го изкараха на всички студентки