Last news in Fakti

27 Септември, 2022 08:29 1 698 6

Гонзо след победата над Северна Македония: Чака ни добро бъдеще!

  • георги иванов - гонзо-
  • национален отбор-
  • северна македония-
  • футбол

Играем футбол, който се харесва на хората, а футболистите изпитват удоволствие от играта

Гонзо след победата над Северна Македония: Чака ни добро бъдеще! - 1
Снимка: БГНЕС

Техническият директор на БФС Георги Иванов остана доволен от видяното при успеха на България с 1:0 над Северна Македония в двубоя от Лигата на нациите.

"Доволни сме от победата, но сме най-щастливи, че отборът вече прилича на отбор. Играе футбол, който се харесва на хората, а футболистите изпитват удоволствие от играта. Най-важното е, че направиха добър колектива. Оттук нататък мога да кажа, че националния отбор на България го чака добро бъдеще.

Най-важното е, че тези млади момчета показват голямо желание и смятам, че на базата на тази енергия отборът ще надгражда и ще става все по-силен. Не искам да влизам в политически дебати. В крайна сметка това са фенове, които подкрепят собствената си страна. За нас беше важно, че издържахме на напрежението", заяви Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    БРАВО на БГ ФУТБОЛИСТИТЕ а господин ГОНЗО господин МИХАЙЛОВ да не се бъркат в РАБОТАТА на ТРЕНЬОРА
  • 2 Горгонзола

    7 0 Отговор
    В дербитата срещу грандовете от пета урна ще бъдем фаворити.
  • 3 Инж.

    4 1 Отговор
    С неуки чалгаджии с купена диплома ли?
  • 4 Хаджигенов

    11 1 Отговор
    Добро бъдеще с Перуката Лечков и Венци Дебелия няма.
  • 5 Ялчин

    11 1 Отговор
    Докато перуката е начело на Футбола, Българският футбол е обречен. Крайно време е и Михайлов и Борисов да се пенсионират за да има бъдеще за децата ни.
  • 6 Дрифт

    1 0 Отговор
    Гонзооо, некадърен левак като теб работи на висок пост само защото имаме пияна дамаджана за шеф на бъфъсъ. Ако България имаше държава ти щеше да си директор на аматьорски отбор.