Last news in Fakti

28 Септември, 2022 08:29 2 330 3

Юноша на Манчестър Юнайтед с повиквателна за националния отбор на България

  • младен кръстаич-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • кипър-
  • люксембург-
  • манчестър юнайтед-
  • кристофър попов

17-годишният футболист е част от Лестър към момента

Юноша на Манчестър Юнайтед с повиквателна за националния отбор на България - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор по футбол на България - Младен Кръстаич има желанието да продължи подмладяването на тима и за следващите два мача, които са приятелски срещу Кипър и Люксембург. Кръстаич е изпратил покана до юношата на Манчестър Юнайтед - Кристофър Попов. 17-годишният футболист е част от Лестър към момента. Двете контроли ще се проведат на 16 и 20 ноември.

Талантливият младеж е с български корени. Попов е роден в Уелс на 26 октомври 2004 година. Нападателят е основен играч в състава на "лисиците" до 18 години, като има мачове и за формацията до 21 години. До момента е играл само за юношеския национален отбор на Уелс, така че няма да има проблем да облече екипа на България. Кариерата на Кристофър Попов запчва в Кардиф, а след това за 5 години е в академията на Манчестър Юнайтед.

В плановете на Кръстаич са и още двама млади играчи. Това са Лукас Петков от Аугсбург (21 г.) и Борислав Станков-Слави от Валядолид (20 г.).


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    0 9 Отговор
    Почна се пак, всички ритнитопковци с български паспорти ще ги въртим Ясен Петров 2

    Коментиран от #2

  • 2 Поне ще имаме 2-3-ма

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Дето могат да бягат по 90 минути! Иначе можем да заложим на сигурността и да върнем божинката перуканчето в националния да учат младите на "как да награбиш НиЛо"!
  • 3 Хаяско

    11 0 Отговор
    Сега убедихте ли се че България никога не е имала добри треньори .Футболисти сме имали велики но тренери никога.Бг. треньор по футбол никога не е водил гранд най много средняшки отбори в цялата история на футбола.Успех на Младен Кръстаич дано си изпълни договора докрай