Last news in Fakti

28 Септември, 2022 11:37 1 529 0

Кристиано Роналдо пак захвърли капитанската лента (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • футбол-
  • капитанска лента

След последния съдийски сигнал телевизионните камери се насочиха към Роналдо, който поклащаше разочаровано глава

Кристиано Роналдо пак захвърли капитанската лента (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо беше видимо ядосан след домакинската загуба с 0:1 от Испания, заради която първият шампион в Лигата на нациите не успя да се класира за финалата фаза на турнира.

След последния съдийски сигнал телевизионните камери се насочиха към Роналдо, който поклащаше разочаровано глава. По-късно в социалните мрежи и онлайн медиите се появиха и други любопитни кадри на нападателя, в които се вижда как той захвърля капитанската лента при напускането си на терена. Направи впечатление и насиненото дясно око на португалеца след сблъсъка му с Томаш Вацлик при победата над Чехия с 4:0.

Кристиано не за първи път прави подобно нещо с капитанската си лента, като другият известен случай беше при ремито 2:2 със Сърбия в ключов мач от световните квалификации преди година и половина. Тогава в края на мача главният рефер не призна негово попадение, въпреки че играчът на Манчестър Юнайтед беше убеден, че топката е преминала голлинията. Веднага след края на двубоя CR7 захвърли лентата си на терена, като тя беше взета от човек от персонала на стадиона и по-късно беше продадена на благотворителен търг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА