28 Септември, 2022 15:00 1 064 0

Бруно Фернандеш защити Кристиано Роналдо: Няма нужда да се търсят сензации!

  • бруно фернандеш-
  • бруно фернандес-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • португалия

Всички в отбора ни е яд от случилото се и няма нужда да се правят сапунки от поведението на Кристиано

Бруно Фернандеш защити Кристиано Роналдо: Няма нужда да се търсят сензации! - 1
Снимка: БГНЕС

Бруно Фернандеш защити съотборника си Кристиано Роналдо и заяви, че няма нужда да се правят драми около капитана на Португалия за поведението му след загубата с 0:1 от Испания, която лиши "мореплаватели" от участие във финалната фаза на Лигата на нациите.

Португалия се нуждаеше от равенство при домакинството си на Испания и бе на минути от това да го постигне, но гол на Алваро Мората в 88-мата минута донесе успеха на гостите. След последния съдийски сигнал капитанът на португалците Кристиано Роналдо изглеждаше видимо ядосан от случилото се, както и от факта, че не успя да се разпише в трети пореден мач за националния тим.

Според Фернандеш обаче поведението на Роналдо е съвсем нормално и добави, че напълно разбира огорчението на съотборника си в Манчестър Юнайтед.

"Няма нужда да се търсят сензации около Кристиано. Той е тук, за да помогне и ще продължи да ни помага. Кристиано е нападател и иска да вкарва голове. Нормално е да е ядосан", обясни Бруно Фернандеш.

"Всички в отбора ни е яд от случилото се и няма нужда да се правят сапунки от поведението на Кристиано", каза още халфът.

Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед добави, че е сигурен, че партньорът му в атака ще започне да бележи редовно отново, тъй като прави нещата по правилния начин. От началото на сезона Роналдо има само един гол във всички турнири, който дойде от дузпа срещу молдовския Шериф Тираспол в Лига Европа.

"Роналдо прави това, което се изисква от него. Сигурен съм, че головете му ще се върнат. Това в момента е фаза. Когато започне да вкарва, ще се върне и спокойствието му, което ще се пренесе и върху националния отбор. Няма как да забравим, че той е голмайстор номер 1 на всички времена", каза още Фернандеш.

Той добави, че мотивацията за предстоящото световно първенство в Катар ще бъде огромна и португалците са амбицирани да прескочат осминафиналната фаза, на която отпаднаха и на световното първенство през 2018 година, и на европейското през миналата.

"Целта ни никога не е била Лигата на нациите. Винаги сме мислели само за световното първенство. Това е напълно различен турнир", завърши Бруно Фернандеш.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА