Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 16:22 1 490 4

Трикът на Антони не заслужава аплодисменти, а порицание (ВИДЕО)

  • антони-
  • манчестър юнайтед

Бразилецът бързо се превръща в една от най-омразните фигури в съвременния футбол

Трикът на Антони не заслужава аплодисменти, а порицание (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Новата звезда на Манчестър Юнайтед - Антони, изглежда бърза към това да се превърне в една от най-мразените фигури в света на футбола, благодарение на неуважителните си действия на терена. Последното му такова дойде срещу Шериф Тираспол в Лига Европа, където реши да покаже един финт, с който стана популярен в социалните мрежи преди известно време.

Техничният футболист просто поема топката с левия си крак, след което прави два оборота около тялото си, докато е стъпил на десния на земята. На практика този финт не му носи нищо, защото не елиминира съперник, не прави подаване, не стреля към вратата или пък каквото и да било друго конструктивно в полза на своя тим. Единствената му цел е да привлече вниманието към себе си, но вместо да си печели аплодисменти той по-скоро заслужава порицание.

Неслучайно легендата на „червените дяволи“ - Пол Скоулс, нарече Антони „клоун“ по време на коментарното студио по BT Sport и призова Ерик тен Хаг да вземе мерки срещу своя играч.

Припомняме, че срещу Омония Никозия младият талант реши да симулира контузия, играч на кипърците се върза и извади топката в тъч, а миг по-късно бразилецът се изправи и призова играта да продължи с хвърляне в полза на неговия отбор.

Подобни действия несъмнено ще превърнат Антони в цел на противниците, тъй като поведението му е крайно неуважително, въпреки всичките призиви и кампании на УЕФА за феърплей. Футболът преди всички трябва да ни учи на уважение едни към други, а не на подобни опити за подигравка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    6 1 Отговор
    Който може да повтори трика да критикува, който не по-добре да си мълчи!

    Коментиран от #3

  • 2 Стоенчу

    3 1 Отговор
    Палячо
    Глори Глори да ти го натопори
  • 3 Преди много години -

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "тренер":

    през 1966 , на Световното в Англия, по подобен начин Якимов завъртя Пеле - ако някъде този мач, предаван по българската телевизия, би било любопитно да се види...
  • 4 Ти ри ри рам

    1 0 Отговор
    Добър е финтът. Нали не го направил по десет пъти на мач, а само веднъж. Става!