2 Ноември, 2022 22:45 857 2

Анте Шимунджа: Не желаем утешителна награда - искаме в Лига Европа

  • анте шимунджа-
  • лудогорец-
  • рома-
  • лига европа-
  • лига на конференциите

За целта Лудогорец ще трябва да се върне с нещо от „Стадио Олимпико“

Анте Шимунджа: Не желаем утешителна награда - искаме в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, заяви, че няма намерение да се утешава с участие в Лигата на конференциите, след като тимът му си гарантира минимум участие в третия по сила европейски клубен турнир.

Рома има голяма амбиция да ни победи и да ни даде утешителната награда, но тя не е за нас. Ние няма да сме доволни от третото място. Искаме да продължим в Лига Европа“, каза специалистът по време на днешната си пресконференция, цитиран от клубния уебсайт.

„Орлите“ имат предимство над „римските вълци“ с оглед успеха в Разград в първия кръг, така че всичко друго, освен загуба, ще изпрати българския тим напред към елиминациите в Лига Европа.

Срещата е насрочена за 3 ноември от 22:00 часа българско време на „Стадио Олимпико“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    3 1 Отговор
    Доганчетата на домуза, в полет към купата! Я ми донесете прашката!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор
    УСПЕХ на ЛУДОГОРЕЦ
    ГРАД РАЗ ГРАД