Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 11:17 921 6

Скандалът между Левски и БФС не е от вчера: "Сините" отказали да пуснат национали!

  • бфс-
  • левски-
  • футбол

Аргументът им бил, че е излишно да пращат играчите си да участват в приятелски мачове, пък било до и за България, вместо да играят важни мачове в юношеските първенства

Скандалът между Левски и БФС не е от вчера: "Сините" отказали да пуснат национали! - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалът между Левски и БФС не е от вчера. Разправия е имало и още преди около 20 дни, твърди БЛИЦ, когато активната страна отново е бил клубът от "Герена". Тогава "сините" отказали да пуснат свои футболисти в националните отбори на България U15 и U16.

Аргументът им бил, че е излишно да пращат играчите си да участват в приятелски мачове, пък било до и за България, вместо да играят важни мачове в юношеските първенства.

Подобна била реакцията от "Герена" и през септември. Това довело до напрежение между двете страни и от БФС отсекли, че ако Левски продължава в същия стил, няма да бъдат викани негови футболисти във въпросните национални отбори.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 8 Отговор
    То голям престиж да играеш за националния отбор на България. Естествено, че първенството е по важно от колкото някакви измислени приятелски мачове дето Боби Михайлов да играе черно тото. А разривът всички знаем от къде дойде, в момента в който Мъри прати Ники Михайлов на пейката и го нахока пред медиите и започна рязане от съдии и плюене в медиите около Домусчиев, гонг монг и тема подобни пасквили.
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 8 Отговор
    Левски не е имал скандал с БФС❗
    Тогава БФС още не е съществувал❗
  • 3 Тъщата

    16 2 Отговор
    Левски да отива във В група, където е мястото на фалиралите клубове.
  • 4 Тото 1 и Тото 2

    9 1 Отговор
    Всичко около отбора на ВЛАСТТА ли се върти ? С какво са толкова важни ? С това , че са любими на Бойко и Делян ли ?
  • 5 кУмУнист

    10 1 Отговор
    Какви национали играят в Левски?

    Африкански може би?
  • 6 Подобието на бфс

    1 4 Отговор
    е трябвало да пренареди както трябва календара, това са юноши все пак и не трябва да има по-често мачове от през три дни. А не да им говори с ултиматуми и заплахи, сякаш са някоя мутренска организация!