Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 13:55 988 3

Основни футболисти на Илиан Илиев със сериозни контузии след мача с Левски

  • футбол-
  • левски-
  • черно море-
  • виктор попов-
  • цветомир панов

Националът на България падна лошо след груб фаул на Георги Миланов през втората част на двубоя на "Тича", за който играчът на "сините" получи жълт картон

Основни футболисти на Илиан Илиев със сериозни контузии след мача с Левски - 1
Снимка:

Двама от основните футболисти на Черно море са със сериозни контузии след мача с Левски, завършил 0:0 във Варна. Това са бранителите Цветомир Панов и Виктор Попов.

Първият бе заменен принудително на почивката от Мартин Дичев, след като се контузи при сблъсък край тъчлинията, докато Попов е със съмнение за разместване на ключицата и скъсани връзки в раменната става, съобщиха от клуба.

Националът на България падна лошо след груб фаул на Георги Миланов през втората част на двубоя на "Тича", за който играчът на "сините" получи жълт картон.

Двамата ще минат магнитен резонанс днес, след който ще стане ясно колко време ще се възстановяват. Със сигурност Панов и Попов ще пропуснат гостуването на Славия тази неделя от 12:30 часа. До последно под въпрос за срещата е Велислав Василев, който лекуваше травма от мача със Спартак.

Така треньорът Илиан Илиев има доста въпросителни относно състава за срещата с "белите"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 4 Отговор
    Отбора на Черно море май ги тренират ММА бойци, че футбол със сигурност не играят, но в бойните изкуства ще са велики. Тея на мач под 50 нарушения и 10 картона не падат, добре, че на са в Европа, че там за един мач с картони ще извъртят и лекаря им даже.
  • 2 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор
    С това трябва да се спре, БФС да взима мерки. Само да припомня на Черно море, те какво праиха предишния мач с Левски. Кавото си посееш, това ще ожънеш. Ни най-малко искам да оправдавам Левски.

    Колкото виновни са футболистите хулигани на терена, толкова виновни са БФС и съдиите, т.е. корупцията и беззаконието у нас. Не защитавам Бербатов, но Борислав Михайлов му е време да излети с шут от БФС, щом не се сеща че трябва сам доброволно да излезе. Както и Бойко Боврисов от власта и политиката на България.

    Борисов и Михайлов се подкрепят взаимно, това е част от мафията задушаваща България и обикновените българи,
  • 3 ха де

    0 0 Отговор
    така наречените "моряци", колкото съм ги гледал, винаги играят като стадо изтървани прерийни коне, целейки да вземат страха на противника. Дали срещу всички отбори е така не знам, но срещу "Левски" винаги. Тактика значи.