Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 16:08 652 0

В Англия разследват нападателя на Брентфорд Айвън Тони за футболни залози

  • айвън тони-
  • бредфорд-
  • залози-
  • футбол-
  • разследват

Нападателят се надява да може да играе на Световно първенство

В Англия разследват нападателя на Брентфорд Айвън Тони за футболни залози - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на националния отбор на Англия Айвън Тони се надява мечтата му да играе на Световно първенство не е приключила, след като бе разкрито, че срещу него има разследвания за залози на футболни мачове.

Вестниците "Дъ Сън" и "Дейли Мейл" съобщиха, че звездата на Брентфорд Тони е залагал в началото на кариерата си, преди да се утвърди като звезда във Висшата лига. Няма никакво съмнение за криминална дейност или уреждане на мачове, но Футболната Асоциация забранява категорично залозите на мачове на професионалния футболисти, предава БТА.

26-годишният Тони реагира на информацията, като потвърди, че "съдейства на Футболната Асоциация за разследването й", както и, че иска да играе в Катар в селекцията на Гарет Саутгейт.

"Наясно съм с историята за мен в националните вестници днес. Съдействам на Футболната Асоциация за разследването ѝ и няма да направя никакъв коментар, докато разследването не приключи. Аз съм горд англичанин и винаги е била детската ми мечта да играя за моята страна на финали на Световно първенство", написа нападателят в профила си в Туитър.

"Запознахме се с историята на Айвън Тони и разследването на Футболната Асоциация. Клубът няма да прави коментари", се казва в изявление на Брентфорд.

Тони, който премина в Брентфорд от Питърсбъро през 2020 година, бе извикан от Гарет Саутгейт в националния отбор на Англия за първи път през септември, но не игра в мачовете на тима срещу Италия и Германия за Лигата на нациите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА