Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 07:49 659 0

Треньорът на ПСЖ: Мбапе не е контузен, а преуморен!

  • кристоф галтие-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

Той вложи много сили днес и не исках да рискувам да го държа до края

Треньорът на ПСЖ: Мбапе не е контузен, а преуморен! - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе страда от пренатоварване, а не от контузия. Това заяви старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие по повод притесненията на феновете на френския национален отбор за физическото състояние на голямата звезда на световните шампиони.

Мбапе привлече вниманието, след като се отправи директно към тунела след смяната си в 85-ата минута в мача с Лориен.

"Няма нищо притеснително. Той вложи много сили днес и не исках да рискувам да го държа до края. При него става въпрос за пренатоварване заради огромното количество мачове, които трябваше да изиграем. Условията днес също не бяха много добри", каза той.

"Той бе уморен и след мача с Ювентус в сряда. Както казах, в момента календарът е много натоварен и хората нормално се притесняват за физическото състояние на футболистите. Те също се стараят да не се контузват".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА