Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 08:20 1 388 6

Юрген Клоп прегази нов голям рекорд

  • щрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • рекорд

Това бе неговата победа номер 250 начело на Ливърпул

Юрген Клоп прегази нов голям рекорд  - 1
Снимка: БГНЕС

Днес отборът на Юрген Клоп успя да победи с 2:1 Тотнъм в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Головете за мърсисайдци бяха дело на Мохамед Салах, а за "шпорите" се разписа Хари Кейн. С тази победа Ливърпул вече е на 8-ма позиция с 19 точки, а Тотнъм остава на 4-то място с 26 пункта на сметката си.

Юрген Клоп записа феноменален рекорд, след като това бе неговата победа номер 250 начело на Ливърпул. Пред него са единствено Беб Пейсли (308), Том Уотсън (329), Бил Шенкли (407).

Мениджърът на мърсисайдци ще се надява да надгради след тази победа срещу Тотнъм, като през седмицата предстои мач от Карабао къп срещу Дарби Каунти, а в събота Ливърпул е домакин на Саутхямптън в последния си мач преди Световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешници

    2 3 Отговор
    опълченците на Шипка нищо не са в сравнение с опълченците на клопо, вратар и 10 защитника ...........!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Венци

    0 1 Отговор
    Ти си гледаш явно други мачове,може и на тежки медикаменти да си,за прав път чувам такова експертно мнение за схемата на Ливърпул😂😂😂
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Артилерист

    1 0 Отговор
    Клоп е образец на перфектен треньор и възпитан човек. Той е пример на безукорно отношение към подопечните си футболисти, към съперници, журналисти и прочие. Футболистите му играят приятен за гледане футбол (сега са миникриза, но Клоп каза, че това е негов проблем и той ще го реши), спртсмени са-не симулират, не провокират, не надничат през пръсти за фал. Изобщо Ливърпул при Юрген Клоп играе като велик клуб, точно както повелява традицията. Обръщам още веднъж специално внимание на ВЪЗПИТАНОТО поведение на Клоп.