Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 20:10 2 002 5

Роден експерт предизвиква футболни половинки на дуел с прогнози

  • йоан богданов-
  • интер-
  • реал мадрид

Заложите са за чест и вярност към великата игра

Роден експерт предизвиква футболни половинки на дуел с прогнози - 1
Снимка: Личен архив

Родният футболен специалист Йоан Богданов подхваща любопитна инициатива за футболни облози с някои от най-популярните спортни половинки и инфлуенсърки, в които поставя честта си на карта. Ако загуби, най-често му се налага да целува обувките на красавиците, но, ако печели, тогава ги кара да изневеряват на любимите си клубове, като ги облича в цветовете на заклетите им врагове, разказва той сам пред ФАКТИ.бг.

Богданов е не само популярен привърженик на италианския Интер и испанския Реал Мадрид, но и често може да бъде забелязан в телевизионни продукции, като „София ден и нощ“ и „Съдебен спор“. Това до известна степен обяснява желанието му за провокации, като например да вкара в тениска на „кралския клуб“ някоя тунингована красавица с афинитет към Барселона.

32-годишният Йоан е пословичен с афинитета си към красивите жени и в съчетание с любовта му към най-великата игра се получава една вълнуваща за социалните мрежи комбинация.

Очакваме съвсем скоро да видим съревнованието му с фенки на Милан, Рома и куп други атрактивни момичета с футболни пристрастия. Той споделя дори, че сред тях има половинки на популярни родни спортисти, сред които е и такава на един от юношите на Пирин Благоевград, заради която му се е наложило да оближе обувката на футболното маце. Нямаме търпение да видим и резултата от новата му инициатива.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БеГемот

    5 0 Отговор
    Ква е тая кифла?!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БеГеЦял

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "БеГемот":

    Ами как ,каква е....,,ФУТБОЛНА ПОЛОВИНКА" бе...
  • 4 Kkкка

    1 0 Отговор
    Не знаех че принтер има фенове в България
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.