Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 18:14 1 128 3

Световни легенди прогнозираха индивидуалните призове на Мондиала

  • катар 2022-
  • кафу-
  • али ал-хабси-
  • тим кейхил-
  • роналд де бур-
  • самуел ето'о

Отново най-нереалистична е тази на Самуел Ето'о

Световни легенди прогнозираха индивидуалните призове на Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Организаторите на световното първенство в Катар решиха да представят прогнозите на някои от великите личности в историята на шампионатите за индивидуалните награди. Сред тях са легенди от Камерун, Нидерландия, Австралия, Бразилия и Оман.

Самуел Ето'о отново се отличи с най-нереалистичната и пристрастна прогноза от всички. Той предвижда „Златната топка“ да отиде в ръцете на Карл Токо Екамби, „Златната обувка“ я дава на Винсент Абубакар“, а „Златните ръкавици“ слага на ръцете на Андре Онана. И тримата са от неговата родина.

Роналд де Бур е следващият запитан, като той дава приза за най-добър играч на Неймар, за най-добър голмайстор на Килиан Мбапе и за най-добър вратар на Алисон Бекер.

Третото мнение е на Тим Кейхил. Той предвижда, че Килиан Мбапе ще вземе „Златната топка“, а Хари Кейн ще отбележи най-много голове, докато Тибо Куртоа ще бъде избран за най-добър сред вратарите.

Бразилската икона Кафу също е до голяма степен пристрастен, защото дава съответно наградите на Неймар, Роберт Левандовски и Алисон.

Али Ал-Хабси е най-оригинален от всички, макар да е видимо, че има огромни симпатии към Лионел Меси. Според него, аржентинецът ще вземе наградите за индивидуалното си представяне и попаденията, докато на вратата поставя Мануел Нойер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хи хи хи

    0 0 Отговор
    само дето никой няма да иска да гледа този път мошенничества и не вярвам някой да плати някакви " права"! другото пранееееееее на париииииииииии !
  • 2 ваня

    0 0 Отговор
    никой не иска да гледа сега футбол вече !!!!
  • 3 дядо бг

    0 0 Отговор
    фифа се о.........Ха!