Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 18:26 1 184 0

Буфон не е доволен от мача на откриването на Мондиала

  • джанлуиджи буфон-
  • катар 2022-
  • катар-
  • еквадор

Италианската легенда вижда няколко фактора, които са повлияли на оценката му

Буфон не е доволен от мача на откриването на Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Джанлуиджи Буфон е поредното голямо име, което оценява слабо началото на световното първенство по футбол в Катар. Той е разочарован от мача на откриването между домакините и Еквадор, завършил 0:2 в полза на южноамериканците.

Чувствам се странно, защото съм свикнал на много по-високи емоции. Не мога да преценя дали се дължи на отсъствието на Италия от турнира или защото турнирът е по средата на сезона и през зимата“, каза легендарният вратар на „Скуадра Адзура“ в интервю за Rai 1.

Катарците вложиха много усилия в шоуто преди срещата, където церемонията бе доста пищна, а и дълга, но в самия мач качеството на футбола се изчерпа до първите трийсетина минути, когато еквадорците предрешиха изхода с двата си гола и след това просто изчакаха времето да изтече, подавайки си безкрайно топката, а редките атаки на съперника бяха спирани още в зародиш.

Буфон смята още, че Катар не е показал най-доброто, на което е способен, защото играчите за пръв път участват на подобен голям форум пред пълни трибуни. Притеснението си е изиграло ролята, докато Еквадор е наложил своята воля с рутина.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА