Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 18:36 994 0

Дани Мърфи: Само 2-3 аржентинци биха намерили място в титулярите на Англия в момента (ВИДЕО)

  • дани мърфи-
  • аржентина-
  • англия-
  • катар 2022

Бившият национал разкритикува жестоко „Албиселесте“ след загубата от Саудитска Арабия

Дани Мърфи: Само 2-3 аржентинци биха намерили място в титулярите на Англия в момента (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина продължава да търпи огромни критики след поражението си с 1:2 от Саудитска Арабия на световното в Катар. Бившият английски национал и анализатор за talkSPORT - Дани Мърфи, дори се присмя на качеството в състава на Лионел Скалони, като допусна, че най-много 2-3 играчи биха намерили място сред титулярите на Англия.

Гледах аржентинския отбор и се питах - колко от тези играчи биха намерили място в английския тим - два или трима! Ще се намери място на Лионел Меси и може би за Ромеро, ако е във форма“, каза Мърфи в коментар пред изданието.

От думите му обаче не личи съвсем, че е гледал въпросната среща със саудитите, защото Меси съвсем не изигра най-добрия си мач. Той дори остана скрит през повечето време на терена, макар да отбеляза гола от дузпа за своя тим. Изглежда думите му могат да бъдат приети за типично изказване на англичанин, който е убеден, че на света няма по-добри футболисти от местните.

Достатъчно е само да погледнем в лагера на Гарет Саутгейт и ще видим, че той залага на хора, които са резерви в клубовете си. В това число попадат Хари Магуайър, Конър Галахър и Калвин Филипс. Освен това „трите лъва“ допуснаха два гола от Иран при успеха си с 6:2 след някои груби грешки на Джон Стоунс и Деклан Райс.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА