Last news in Fakti

1 Декември, 2022 06:20 2 449 0

Меси: Бях много ядосан, но след това отборът се сплоти още повече

  • аржентина-
  • полша-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Надявам се да играем по начина, по който го направихме днес

Меси: Бях много ядосан, но след това отборът се сплоти още повече - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Аржентина - Лионел Меси пропусна дузпа, но това не се оказа фатално за “гаучосите”, които спечелиха с 2:0 срещу Полша и се класираха за осминафиналите на Мондиал 2022, където ще срещнат Австралия.

“Бях много ядосан, че пропуснах дузпа, но след тази моя грешка отборът се сплоти още повече. Знаехме, че след първия гол мачът ще стане много по-различен. Срещу Австралия също ще е трудно. Всеки може да победи всеки, първенството е много равностойно. Трябва да се подготвим по най-добрия начин, както правим винаги.

Важното е да сме спокойни и да играем мач за мач. Същинското Световно първенство започва сега. Надявам се да играем по начина, по който го направихме днес”, коментира Меси.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА