Last news in Fakti

3 Януари, 2023 17:33 2 276 4

Джани Инфантино отново вбеси футболния свят със селфитата си от погребението на Пеле

  • джани инфантино-
  • пеле

Президентът на ФИФА не спира да руши имиджа си

Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, за пореден път намери начин, с който да разгневи феновете на футбола по света, като този път бе хванат да си прави селфита по време на погребението на Пеле в Бразилия.

В социалните мрежи се появиха няколко снимки, на които Инфантино съвсем не изглежда да е прелетял океана, за да изпрати в последния му земен път „Краля на футбола“, а просто е човек, който си прави PR на гърба на скръбта.

Рейтингът на най-важния човек в световния футбол продължава да пада и то в навечерието на изборите за трети мандат, на които той ще бъде единствен кандидат.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    13 1 Отговор
    Инфантилино Куруптионе?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не само този, а въобще на всички

    2 0 Отговор
    Отговорни постове в световен мащаб са спуснати подобни без мозъчни, безморални и безсъвестни индивиди които от спонтанните им действия е ясно на всички че са пълни гамени и простаци, и тези управляват демократичния свят