3 Януари, 2023 19:03 1 190 3

Тервел Пулев: Не блестя с талант, а с трудолюбие и постоянство (ВИДЕО)

  • тервел пулев-
  • бокс

Една от звездите на родния бокс поднови тренировки след празниците

Тервел Пулев: Не блестя с талант, а с трудолюбие и постоянство (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев се похвали в социалните мрежи, че е направил първата си тренировка за 2023 г., като така слага край на празничния цикъл, за да се завърне отново към работа.

Боксьорът публикува видео с част от упражненията си, но по-любопитен бе коментарът, който сложи към него.

Не мисля, че блестя с неподражаем талант. Вярвам в трудолюбието и постоянството! Първата тренировка за 2023 г. е факт“, написа Тервел във Facebook.

За последно по-малкият брат Пулев се качи на ринга през миналата пролет, когато отстъпи по точки на Сергей Ковальов в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 1 Отговор
    С акъл най-малко блестиш.
  • 2 Бандера

    7 2 Отговор
    На тоя Ентилигент, голямата му мечта беше да се здрависа с Путлер. Как бе всичкото ни патрЕот - все русороби с таруирани Левски и Ботев?! Апропо - вторият убиец на Ботйов, "режисьора" Максим Генчев и той русороб, та дрънка.
  • 3 Браво

    3 0 Отговор
    С две думи - некадърен съм, но все пак се опитвам