6 Януари, 2023 22:33 1 754 1

Манчестър Юнайтед взима конкурент на Кристияно Роналдо за титулярно място в Ал-Насър

  • манчестър юнайтед-
  • винсент абубакар-
  • кристияно роналдо-
  • ал-насър

„Червените дяволи“ искат нападателя под наем до края на сезона

Манчестър Юнайтед взима конкурент на Кристияно Роналдо за титулярно място в Ал-Насър - 1
Снимка: БГНЕС

Горчилката в отношенията между Манчестър Юнайтед и Кристияно Роналдо едва ли скоро ще отмине, като поредната подобна глътка може да се окаже привличането на Винсент Абубакар на „Олд Трафорд“.

The Sun твърди в днешното си издание, че „червените дяволи“ планират да привлекат сенегалеца под наем от Ал-Насър до края на сезона.

В момента Абубакар е в пряка конкуренция с Кристияно Роналдо за титулярно място в Саудитска Арабия, макар за всички да е ясно, че португалецът ще бъде предпочитан с оглед стотиците милиони, които собствениците ще плащат, за да го виждат на терена.

Ерик тен Хаг има отчайваща нужда от нов централен нападател и то още от лятото насам, но засега ръководството не съумява да му осигури такъв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФеноменО

    3 0 Отговор
    Правят услуга на саудитците и Роналдо. В момента Роналдо не може да бъде официално регистриран, защото отбора ВЕЧЕ има регистрирани осем чужденци ( таван по местните закони). За да се регистрира Роналдо някой от другите чужденци трябва да бъде продаден или да му се прекрати договора.