Last news in Fakti

25 Януари, 2023 17:33 6 234 1

Манчестър Юнайтед дава €100 млн. за звезда на Ювентус

  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • федерико киеза

Очаква се съвсем скоро да има сериозен отлив на играчи от „старата госпожа“

Манчестър Юнайтед дава €100 млн. за звезда на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед смята да се възползва от нестабилната ситуация в Ювентус, като предложи солидна оферта в размер на €100 млн. за една от звездите на италианския гранд - Федерико Киеза, пише Calciomercato.

25-годишният нападател на „старата госпожа“ едва наскоро се завърна в игра след много тежка контузия в коляното, но за негово съжаление това съвпадна със смяната на ръководството заради финансови машинации и административното наказание в размер на 15 точки през настоящия сезон в Серия А.

„Бианконерите“ са напът да изпаднат в подобна криза на онази от 2006 г., когато клубът бе изхвърлен от елитната дивизия, а това принуди фигури от ранга на Златан Ибрахимович, Патрик Виейра, Фабио Канаваро, Лилиан Тюрам и Джанлука Дзамброта да напуснат.

Припомняме още, че Киеза подписа с „Юве“ през 2020 г. от Фиорентина с договор за двугодишен наем в размер на €12,6 млн., а в края му отборът плати още €42,5 млн., за да го откупи за постоянно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.В.П.

    2 5 Отговор
    Да ги бЕхте дали тия пари на зеления вмирисан потник за бЕло, вече шеше да е превзел Владивосток