Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 12:00 4 362 10

Паро за драмата на Септември - ЦСКА: Не беше красиво, но...

  • цска-
  • септември-
  • аспарух никодимов

Никодимов: ЦСКА да се извини публично на Септември...

Паро за драмата на Септември - ЦСКА: Не беше красиво, но... - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата легенда на ЦСКА - Аспарух Никодимов, направи коментар относно скандалния гол на "червените" в дербито със Септември.

Паро е сочен за най-успешния клубен треньор в историята на българския футбол. Той е и легендарен бивш футболист.

Ето какво казва пред "Мач Телеграф" относно победния гол на ЦСКА срещу Септември. Паро е играл и за двата тима като футболист.

"След като в правилника не е проблем да вкарваш така, това е положението. Не беше красиво, но от този мач най-важен е резултатът.
По мое време, когато играех, а и след това, когато бях треньор, съм държал на феърплея. Трябва в ЦСКА вече да го забравят това действие и в бъдеще да не се повтаря. Да се извинят публично на Септември и толкова", са част от фразите на Аспарух Никодимов, относно визирания гол на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    14 16 Отговор
    Призовава ги да го забравят,е и тва ако не е наглост
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фффффф

    12 21 Отговор
    Червените боклуци от факти се защитават отчаяно
  • 4 Айде у банкя в зайчарника

    26 9 Отговор
    И какво са сбъркали. Играча станал да ходи извън терена-колко да го чакат? Да се пренаредят. Следващия път да лежи докато дойде лекаря. Затова, че не внимават в играта друг им е виновен на септември

    Коментиран от #8

  • 5 кУмУнист

    11 9 Отговор
    Аз също мисля, че в този случай беше бавене на време и нямаше нужда от доктор, но тук идва и феърплея, като махнем причината за изваждането на топката и , че не е задължително да им е върнеш, то изпълниха тъча мигновено виждайки, че футболистите на септември проверяват съотборника си. Работата е там, че ако утре футболист на ЦСКА падне със сериозна контузия в мач срещу Септември, не трябва да очаква съпричастност, и та защото отбора не излезе с извинение към септември, само това трябваше да направят, а не сърбина да обяснява, че съдията ги скастрил и те за това си го изкарали на Септември.

    Коментиран от #10

  • 6 Опааа

    7 22 Отговор
    Тоя па изкуфял ПРИПОК! Я марш в кочината веееее!
  • 7 Анималс

    11 7 Отговор
    Бе не било красиво. Никодимов, ти за кой отбор си??? Расовият жребец Дюкенс Назон на практика връчи титлата на Великия ЦСКА - София. Е те това е красиво. Красота!
  • 8 Мим33

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Айде у банкя в зайчарника":

    Не е така.Не става въпрос за това ,а че трябваше да върнат топката на играч от Септември.За това става въпрос...
  • 9 Трифон зарезан

    15 0 Отговор
    Като дърпа фланелката няма фал, няма картон, тръгва да прави гол, не успява, ако беше вкарал септември щяхте да викате великия септември би слабото ЦСКА. Като дърпаш бика за опашката ще му видиш рогата от близо. Не се правете на слепи, да не станете такива пази боже.
  • 10 Факт

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "кУмУнист":

    Това време, ЦСКА да се страхува от Септември, можеш да се успокоиш, че няма да дойде. А ако онези си позволят тая глупост, която си си измислил, то ЦСКА така ще им изтръшка хубаво футбалерите на полето, че не за следващият мач, ами за мача им след един месец, пак няма да съберат достатъчно здрави играчи. Така че, недей ги измисля такива сценарии, проблемът на ЦСКА беше и ще си остане мотивацията в мачовете им срещу Септември.