Last news in Fakti

2 Март, 2023 08:59 2 004 1

Меси да ти е съотборник или "подчинен"! Лео зарадва "златните момчета" от Аржентина с...

  • лионел меси-
  • аржентина

Колективът в Аржентина май не може да е по-добър

Меси да ти е съотборник или "подчинен"! Лео зарадва "златните момчета" от Аржентина с... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Националният тим на Аржентина даде накъсо на старта на Мондиал 2022. "Гаучосите" стартираха шампионата с изненадваща загуба.

"За нас всеки мач вече е финал", с подобна фраза Лионел Меси нахъса всички в отбора на Аржентина след шока срещу Саудитска Арабия.

Още в следващия двубой 7-кратният носител на Златната топка вкара ключов гол за страната си срещу тима на Мексико. А след поредица от силни мачове Аржентинците ликуваха с титлата на Световното.

Лионел пък сякаш развали впечатленията, че е "добро момче" на терена, отправяйки тежки думи към съдия, съперник и селекционер след драмата на 1/4-финалите с Нидерландия.

За това колко много държат съотборниците на Лео на своя капитан, стана пределно ясно още по време на мача за трофея Финалисима, когато всички полеви играчи на Аржентина скочиха буквално на бой при фал срещу Меси далеч от вратата и при внушителна преднина на "гаучосите" в резултата.

Естествено, че последното нещо, заради което Енцо Фернандес и компания държат толкова много на Меси са парите. Самият млад звезден халф сподели, че е писал писмо до Лео преди време с молба Меси да не се отказва от националния тим на Аржентина, въпреки че Лионел дълго не можа да стигне до мечтаните от него резултати с "гаучосите".

Е, съдбата събра Лео и Енцо рамо до рамо в тима на Аржентина, а хеттрикът е факт - златни медали от Копа Америка, Финалисима и Мондиала.

Какво направи Меси за момчетата от тима на Аржентина, освен, че им помогна да запишат имената си със златни букви в историята на футбола...

От публикации в чуждестранни издания става ясно, че Меси е похарчил внушителна сума, за да зарадва всеки един негов съотборник и треньор на националния отбор на Аржентина, от шампионския тим на "гаучосите" в Катар.

Нападателят платил близо 180 хил. паунда, за 35 златни смартфона на водеща световна марка. Надеждите на всички фенове, които симпатизират на националния отбор на Аржентина пък са, че Лионел ще направи още по-голям подарък на "братята" си. И ще поведе, макар и вече на сериозна футболна възраст, "гаучосите" и на Мондиала в Канада, САЩ и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на Аржентина

    0 11 Отговор
    Три световни купи, и трите срамни и незаслужени!