Last news in Fakti

2 Март, 2023 10:33 942 0

Илич с жълт картон към двама от ЦСКА?

  • цска-
  • саша илич

Проблеми за Шопов и Шагоян?

Илич с жълт картон към двама от ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Двама от младите футболисти на ЦСКА Станислав Шопов и Жираир Шагоян ще отпаднат от титулярния състав на "червените" за идния мач с Локо Пловдив.

Родният плеймейкър и арменският също атакуващ футболист стартираха за ЦСКА срещу Септември. Двамата обаче се представиха колебливо, а ЦСКА стигна до трудна победа.

Така срещу Локомотив Пловдив в събота Шопов и Шагоян няма да започнат като титуляри за "армейците", пише "Тема Спорт".

Визира се, че Саша Илич, старши треньор на "червените" е недоволен от представянето на Шопов и Шагоян срещу Септември и футболистите може да се застоят на пейката на ЦСКА. "Червените" са лидери във временното класиране на шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА