7 Април, 2023 20:31 20 672 8

Меси със сензационно "да"?

  • лионел меси-
  • барселона

Лео подписва за 1 година с Барса?

Меси със сензационно "да"? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Излязоха информации, че клубове от Саудитска Арабия предлагат грандиозни оферти на Лионел Меси, за да се присъедини към тях като свободен агент.

Договорът между Меси и ПСЖ изтича в края на сезона. Появи се дори информация, че Ал-Хилал може да даде над 400 милиона евро годишна заплата на Меси.

Според "Спорт" обаче, Лео се насочва към едногодишен договор с бившия му клуб Барселона. Каталунците могат да предложат на своя юноша далеч по-малко възнаграждение. Твърди се, че 35-годишният Меси мечтае да спечели още един трофей в Шампионска лига с Барса. Той ликува като играч на Барселона с 4 купи от ШЛ.

Меси е световен шампион с Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо

    8 3 Отговор
    Логично
  • 2 Ивелин Михайлов

    6 1 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна напомня, че парите не са всичко 😉

    Коментиран от #7

  • 3 цербер

    2 0 Отговор
    Със сензационно "да" ли е Меси?
  • 4 Авеее

    4 2 Отговор
    Меси е световен шампион с Аржентина.ЗНАЕМ,ЗНАЕМ,ОМЕСИХМЕ ШАМПИОНАТА.Ъ-Ъ-Ъ,ГЛЕДАХМЕ ГО.
  • 5 Ламбо

    5 9 Отговор
    Супер , още една година загубена за Барса , идеално .
  • 6 мале мила

    4 9 Отговор
    тоя меси ли или меси мекици само не знаем ,че стана световен шампион с аржентина за което тоя има принос 0.05% / в тоя отбор има 8 играчи които го преъзхождат по качества и антропометрични параметр/, да не говорим за нидерландия и немците, в барса по заповед всичките играеха заради парите ,които са платили за тоя джуджак ръководството за да не ги освиркват арабелите ,че са милиардери това е факт и си харчат парите за изгъзици го видяхме в парижани за номер 30 с който играе голяма драма и смях добре ,че му дават да бие ъгловите ама от едната страна щото иначе няма да има контакт в мачовете с топката и смях на терена

    Коментиран от #8

  • 7 Ник

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ивелин Михайлов":

    За това ли билета е толкова скъп?
  • 8 Още един мале мила "футболен фен" се опи

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "мале мила":

    Поредният без.мозъчен фен на пеналдино се опитва да разсъждава...!!!