Last news in Fakti

6 Май, 2023 14:14 3 020 4

Херкулес с първи думи след спешната операция

  • карлос насар

Насар остава оптимист

Херкулес с първи думи след спешната операция - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Скъсан ахилес, изцяло срязан по-скоро. Не е лека контузия, но не е нещо фатално, ще се справя. Аз съм упорит, заредил съм се с търпение", каза пред БНТ Карлос Насар.

Европейският шампион и световен рекордьор по вдигане на тежести в категория до 89 кг Карлос Насар обясни каква е контузията му, наложила операция по спешност.

Насар е претърпял битов инцидент.

"Четири месеца ще се възстановявам при най-добрия случай. Може и повече. Ще бъда стриктен, за да не го скъсам пак. Не искам да коментирам как се стигна до контузията, не е на тренировка", каза още 18-годишният талант, известен с прякора Херкулес.

Младият българин обеща, че ще направи всичко по силите си, за да ликува на Олимпиадата в Париж през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    Търпение Късмет Оздравявайте господине
  • 2 Кочо

    4 4 Отговор
    Доложете точно какво е станало! Кой е извършил операцията! Доктора на менискуса на Буда ли или някое друго светило? Къде е дрямал този заплес, та се е контузил зловещо?! Топка ли рита, на прозореца на някоя чужда невяста ли се поряза, резачка, косачка...!? Професор Шойлев казваше, че най важно при ахилеса е да се действа незабавно, в рамките на ден - два! Успех!
  • 3 лоза

    6 3 Отговор
    "Ал Насър" пък бил български (с български корени,засяти в арабската пръст/почва) футболен отбор.
  • 4 Немо

    2 1 Отговор
    Къв Херкулес е тая друсалка?! Размина му се като го хванаха да кара дрогиран, ама рано или късно ще лъсне пак при допинг пробите