19 Май, 2023 12:33 1 017 1

Мощна подкрепа за Александър Везенков

  • баскетбол

Олимпиакос е 3-кратен европейски клубен шампион по баскетбол

Мощна подкрепа за Александър Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Около 4 хиляди фенове на Олимпиакос, Александър Везенков и компания ще щурмуват 4-ата. Грандът от Пирея се стреми да стане за четвърти път баскетболен шампион на Европа, а днес започват мачовете от Финалната четворка на Евролигата. Мини-турнирът за титлата ще се проведе в Каунас, Литва.

В първия полуфинал от 18:00 часа българско време ще играят Олимпиакос и Монако. След това е дербито между Барселона и Реал Мадрид.

Според мнозина, Везенков е най-класният баскетболист в Евролигата сега, а мощна агитка ще вдъхне допълнителна увереност на Сашо и съотборниците му. Финалът на турнира е в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    4 0 Отговор
    Само адмирации за Везенков !!Това е първата позитивна новина от седмица и повече !! !!!