Last news in Fakti

30 Май, 2023 12:00 1 042 1

В Реал Мадрид подозират, че Бензема иска да напусне клуба

  • реал мадрид-
  • футбол-
  • карим бензема-
  • саудитска арабия

Нападателят е получил оферта от Саудитска Арабия за 200 милиона евро за два сезона

В Реал Мадрид подозират, че Бензема иска да напусне клуба - 1

В Реал Мадрид подозират все по-силно, че Карим Бензема обмисля да напусне клуба. Според Relevo нападателят е получил оферта от Саудитска Арабия за 200 милиона евро за два сезона. Предложението включва допълнителни приходи от имиджови права и реклама, създаване на училища за деца, както и възможност за подаване на съвместна кандидатура от Саудитска Арабия, Гърция и Египет за домакинство на световното първенство през 2030 г. Освен това Бензема може да бъде освободен от плащане на данъци.

Треньорският щаб и някои членове на ръководството на Реал Мадрид смятат, че Бензема обмисля да приеме офертата още това лято. На "Сантиаго Бернабеу" са озадачени от поведението на капитана на тима в последната част от сезона - той пропусна представянето на Купата на Испания пред феновете преди мача с Хетафе, а след това отказа да говори пред медиите след загубата от Манчестър Сити в полуфинала на Шампионската лига.

Договорът на Карим Бензема с Реал Мадрид, който изтича през юни, трябва да бъде автоматично подновен след спечелването на "Златната топка" миналия октомври. Продължаването на споразумението обаче все още не е обявено.

Карим Бензема е в Реал Мадрид от 2009 г. През този сезон той изигра 42 мача във всички турнири, отбеляза 30 гола и направи 6 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами не

    0 2 Отговор
    Той не е добър футболист, не се заблуждавайте! Няколко златни мигове не го правят велик!