Last news in Fakti

30 Май, 2023 18:57 2 540 7

Шок за Медведев в Париж

  • тенис

Изненада във Франция

Шок за Медведев в Париж - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Огромна сензация в първия кръг на турнира от Големия шлем - "Ролан Гарос".

Световният номер 2 в тениса Данийл Медведев загуби с 2:3 сета от 172-ия в ранглистата на АТП Тиаго Сейбот Уайлд.

Квалификантът се наложи след 7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4.

Преди срещата, вероятността бразилецът да победи срещу именития руснак се оценяваше на под 10 процента от известни платформи за спортни предвиждания.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    5 5 Отговор
    Гришо шампион шаляляля, Гришо шампион шаляляляля
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 1 Отговор
    Ако сте гледали пресявките,не бихте казали ,че е супер изненада!този бразилец смачка Кьопфер с 6:1 6:1 и преди това беранкис с 6:2 загуба в тай-брек и пак 6:2..Игрово бразилеца бе много над Медведев и реално мача бе 3:0.Това,че завърши 3:2 само показва какво кораво "Куче" е Медведев.Медведев има някакво заболяване.Имам чуството ,че е отслабнал на килограми,но победата на Бразилеца със сложното име няма да е последната в турнира........

    Коментиран от #3

  • 3 Може и да сте прав

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Но обикновено след такива победи в следващият кръг победителят катастрофира
  • 4 Григор

    4 3 Отговор
    руски некадърник
  • 5 Кружит

    1 2 Отговор
    Е колко да е огромна тази сензация, руснЯка си бе ще доста слаб и противника си го би като тъпан. Не може да имаш претенцията да си 2 в ранг листата а да те бият като тъпанар на 7 полк.
  • 6 Артилерист

    2 2 Отговор
    Жалко за Медведев и поздравления за бразилеца. Случват се такива неща в спорта, но от това Медведев не става по-малко "виртуос", както го определя треньорът му.
  • 7 Гост

    0 0 Отговор
    Винаги е добре, когато този отпадне. Обида за играта, никога не съм гледал по-грозен и скучен тенис. Той дори се движи грозно. Кошмар, анти-тенис.